3xFundament

Indsigt er fundamentet
for vores arbejde ...

Vi er stolte over at levere det bedste vi kan

"Tilfredse bygherrer er fundamentet for at 5E Byg er en virksomhed med sund vækst"

... det skrev vi som indledning til præsentationen af regnskabet for 2021. Nedenfor to pressemeddelelser fra AP Pension, der underbygger påstanden.

5E Byg har efterhånden arbejdet sammen med AP Pension's datterselskab, AP Ejendomme, på flere projekter. Det tolker vi som en tilfreds bygherre, og læser man nedenstående pressemeddelelser, er man ikke tvivl om, at de værdsætter samarbejdet (som vi naturligvis også gør).


De to byggesager:

Friplejehjem i Nyborg

Det Svanemærkede byggeri er færdiggjort og de nye beboere gør klar til at flytte ind i attraktive rammer, placeret i naturskønne omgivelser ved park og hav. Friplejehjemmet indgår i et område, 5E Byg har udviklet med blandet bebyggelse bestående af både parcelhuse, forskellige typer udlejningsboliger, fælleshus og det nævnte friplejehjem.

Læs pressemeddelelsen fra AP Pension vedr. Friplejehjemmet her

Projektbeskrivelsen findes her på siden under INSTITUTIONER > FRIPLEJEHJEM, NYBORG


Kalundborg, boliger

97 nye boliger fordelt på 7 punkthuse, Munkesøhuse, skal opføres i Klosterparken, Kalundborg - ligeledes som Svanemærket byggeri. Første spadestik blev taget den 3. oktober '22 under stor bevågenhed og der kan findes et link til et indslag fra TV-Kalundborg af første spadestik her på siden. Det findes under BOLIGER > MUNKESØHUSE

Læs pressemeddelelsen fra AP Pension vedr. Munkesøhuse her


 

5E Byg A/S

Cortex Park 12
5230 Odense M

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.