På "første parket" med udsigt over Holbæk havn og fjord, ligger Fjordtårnet, der er opført for AP Pension.

Fjordtårnet - et højhus på 17 etager - er placeret i første række ud mod Holbæk Havn, så udsigten er smuk fra alle etager. Der er i alt 60 boliger fordelt på en blanding af ejerboliger og lejeboliger. Fra 1. til 14. sal er etagerne identiske, mens de to øverste penthouseetager afslutter bygningen med en indtrapning.

Langs den gamle havnefront forbindes Fjordtaarnet til de omkringliggende områder og fjorden via promenadne mens en stor del af matriklen ind mod byen (bygningens sydlige facader) er udlagt til grønne fællesarealer, der samtidig skjuler de tilhørende parkeringsarealer, der er delvist nedgravede. Taget er naturligvis udnyttet til solcelle- og ventilationsanlæg.

Bygningen fremstår med lys grå/metalisk overflade, der er farveneutral i forhold til de omgivende bebyggelser. Den lyse overflade brydes af mørke vinduesbånd og mørke tætfelter, der i samspil med altanerne tilfører facaderne lethed, elegance og karakter. Altanerne er udstyret med lette, transparente værn.

Lyder det lige som drømmeboligen, kan man læse mere om de enkelte lejligheder og hente prospekt på www.holbaek-fjordtaarn.dk

Se dronevideo fra maj 2019: Smuk, smuk udsigt mens der arbejdes på opførelsen af de aller sidste etager.

Type: Boligbyggeri udført i totalentreprise
Omfang: Etageareal ca. 7.300 m²
Opførelsesår:  2019
Bygherre:  AP Pension
Arkitekt: JUUL ι FROST
Ingeniør: Henry Jensen Rådgivende Ing. A/S
  • Fjordstaarn01.jpg
  • Fjordstaarn08.jpg
  • Fjordstaarn10.jpg
  • Fjordstaarn11.jpg
  • Fjordstaarn14.jpg
  • Fjordstaarn16.jpg
  • Fjordstaarn19.jpg

5E Byg A/S

Cortex Park 12
5230 Odense M

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.