Parkeringshuset ved Svendborg Sygehus udnytter matriklens skrånende terræn idet p-huset er disponeret med parkeringsdæk, der forskyder sig en halv etage op.

Etagerne er koblet sammen af et rampeanlæg og indrettet så flowet op og ned i bygningen foregår helt naturligt og problemfrit.

Forskydningen mellem p-dækkene synliggøres i østfacaden, hvor et markant trappetårn optager niveauerne fra begge bygningskroppe.

Type: Parkeringshus udføres i totalentreprise
Omfang: 275 parkeringspladser
Anlægsøkonomi:  25 mio.
Bygherre:  Region Syddanmark
Projektchef: Martin Pedersen
Byggeleder: Nicolai Mehl
Arkitekt: Årstiderne Arkitekter A/S, Silkeborg
Ingeniør: Rambøll A/S
  • SvbgPhus04.jpg
  • SvbgPhus07.jpg
  • SvbgPhus08.jpg
  • SvbgPhus12.jpg
  • SvbgPhus15.jpg

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.