Parkeringshuse

Tåstrup bymidte

P-huset i Høje Taastrup får en central placering mellem den gamle og den nye bydel. Derfor er der lagt vægt på facadens udtryk.

Læs mere ...

P-hus tilpasset Royal Arena

For at skabe en visuel tilknytning til Royal Arenas karakteristiske facade, er facaderne på parkeringshuset beklædt med en kombination af elementer i perforerede trapezplader og trælameller.

Læs mere ...

"Hængende haver" i Roskilde

Roskilde har mange historiske bygninger, som det nye p-hus på Sortebrødre Plads skal indpasse sig iblandt. Blandt de prominente naboer findes Roskilde Domkirke, Klostret, Biblioteket, Bymuseet samt den gamle karakteristiske boligbebyggelsen nord for byggefeltet.

Læs mere ...

Midt i Køge

Til at understøtte det nye gågadeområde "Strædet" ved stationen i Køge, er der opført et parkeringshus i 10 forskudte niveauer.

Læs mere ...

P-hus på Nordhavnen

"LÜDERS" - Fremtidens parkeringshus er blevet en del af byen. Det bidrager med kvalitet til byrummet og udfordrer det ellers monofunktionelle, og ofte kedelige parkeringshus.

Læs mere ...

P-hus i Kolding

Parkeringshuset ved Sygehus Lillebælt i Kolding er tilført genkendelighed og identitet ved at det store bygningsvolumen er nedbrudt til mindre enheder i facadebeklædningen.

Læs mere ...

Bispebjerg Hospital, P-hus

Mod Tuborgvej fremstår Bispebjergs nye vartegn som et åbent og dynamisk hus med en klar reference til det trafikale flow det relaterer sig til. Samtidig ligger den, i kraft af materialevalg og form, elegant i konteksten og viser hensyn til nabobebyggelsen.

Læs mere ...

Glostrup Hospital, P-hus

Parkeringshus opført som en stor snegl. En udformning der udnytter arealet optimalt og giver plads til 447 biler samt ladestandere til i første omgang fem elbiler.

Læs mere ...

Svendborg Sygehus, P-hus

Parkeringshuset ved Svendborg Sygehus udnytter matriklens skrånende terræn idet p-huset er disponeret med parkeringsdæk, der forskyder sig en halv etage op.

Læs mere ...

Flere artikler ...

  1. Sydvestjysk Sygehus
  2. P-hus OUH

5E Byg A/S

Cortex Park 12
5230 Odense M

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.