Mod Tuborgvej fremstår Bispebjergs nye vartegn som et åbent og dynamisk hus med en klar reference til det trafikale flow det relaterer sig til. Samtidig ligger den, i kraft af materialevalg og form, elegant i konteksten og viser hensyn til nabobebyggelsen.

Den urbane plads under ramperne giver plads til leg og aktivitet, mens spindeltrappens stærke motiv leder blikket op mod udsigtspunktet og byder forbipasserende indenfor i et spændende og moderne parkeringshus.

Der etableres ca. 200 m² solceller på det halvrunde tag over til- og frakørselsramperne, som vil kunne dække ca. 20 % af P-husets årlige el-forbrug. Herudover sikres et lavt energiforbrug gennem stort indfald af dagslys og udnyttelse af naturlig ventilation. Dette er blot nogle af parametrene, der er bragt i spil for at skabe et ansvarligt og bæredygtigt byggeri.

Type: Parkeringshus udføres i totalentreprise
Omfang: 612 P-pladser i 8 etager
Opførelsesår:  2015
Bygherre:  Region Hovedstaden
Arkitekt: Årstiderne Arkitekter A/S
Ingeniør: COWI A/S
  • Bispebjerg01.jpg
  • Bispebjerg03.jpg
  • Bispebjerg05.jpg
  • Bispebjerg07.jpg
  • Bispebjerg09.jpg
  • Bispebjerg11.jpg
  • Bispebjerg13.jpg
  • Bispebjerg16.jpg
  • Bispebjerg21.jpg
  • Bispebjerg22.jpg
  • Bispebjerg_24.jpg

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.