Udviklingsprojekt opdelt i 5 underprojekter hvor dele af grunden udstykkes til bl.a. parcelhuse mens 5E Byg varetager opførelsen af 9 blokke i 2 etager med lejligheder.

Et grundstykke, der tidligere har været anvendt af Region Syddanmark, udvikles nu til  blandet beboelse. Byggeriet skal indpasse sig i de eksisterende grønne parkområder ned til stranden.

De nye boliger bliver forskellige i størrelse og udformning. Dette sker for at tage mest muligt hensyn til grundens unikke udformning og det naturlige fald mod vandet. Men også fordi visionen er at bygge noget for alle generationer: Unge. ældre, familier, singler.

De fleste af de eksisterende bygninger i området er fjernet og bliver løbende erstattet med nye arkitektonisk smukke boliger i høj kvalitet. Fælleshuset istandsættes til brug for beboerne i området.

Besøg evt. strandhoejen.dk for at se mere ...

Første del af projektet, de 9 rækker med ejerlejligheder, er ved at tage form og der er lavet en lille præsentationsvideo. Lejlighederne bliver sat til salg gennem Home i Nyborg: https://home.dk/ejendomsmaegler/903-home-nyborg/

Klik her for at se videoen

Type: Udviklingsprojekt / Boligbyggeri udført i totalentreprise
Bygherre:  5E Byg A/S og andre
Arkitekt:  Harrebek Arkitekter A/S
Landskabsarkitekt:
Land+
Ingeniør: OBH Gruppen A/S
  • Placering.jpg
  • SitePlan.jpg
  • Site_delillustration.jpg

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.