Renovering af 386 lejligheder i boligkompleks. Projektet skal under og efter byggeriet benyttes til beboelse. Projektet kræver derfor god planlægning og tæt dialog mellem byggeriets parter og beboere i området.

Renoveringen består af nedbrydning og efterfølgende genopbygning og tilbygning, samt etablering af nye udvendige arealer. Der er til sanerings- og nedbrydningsarbejder skarpe krav til håndteringen. Under saneringsarbejdet arbejdes der med bygningsdele, som indeholder farlige stoffer.

Nedbrydningsarbejdet kræver god planlægning, da der er store krav til understøtning. Indvendigt etableres helt ny elevatorskakt i opgangene. Lejlighederne forbedres med nye parketgulve, skillevægge af gips og porebeton og gipslofter. Nye bygningsdele i bygningen forbedrer både lyd- og varmeisoleringsevnen, der således optimerer varmeforbruget og giver den enkelte beboer en følelse af mere privatliv.

Derudover isættes nye facadepartier der forbedre tilgangen af dagslys. Fra Lejlighederne er der tilgang til helt nye altaner. Bygningens ydre består af murede teglsten og på udbygninger og gavle facadepuds. Altaner bliver lavet i stål med en eternitbeklædning.

Udvendige arealer udføres mere attraktive med blandt andet nye stier, bålplads, legeplads, gril og bord/bænke pladser.

Type: Renoveringsbyggeri, udført i hovedentreprise
Omfang: Lejligheder fordelt på 5 stk. 5 etagers huse med kældre, udenoms arealer og P-pladser
Bygherre:  Fyns almennyttige Boligselskab
Arkitekt: C & W Arkitekter A/S og Archidea Arkitekter A/S
Ingeniør: Rambøll A/S
  • Korsloekken1.jpg
  • Korsloekken2.jpg
  • Korsloekken3.jpg
  • Korsloekken4.jpg

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.