Institutioner

Daginstitution, Ørestaden

Som en integreret del af boligbebyggelsen på Ørestads Boulevard 49 anlægges en daginstitution med plads til 12 børnegrupper (6 i vuggestue og 6 i børnehave).

Læs mere ...

Campus Tønder

For at udnytte den synergieffekt der kan opnås ved at samle forskellige uddannelsesinstitutioner, har de tre bygherre valgt at samle deres uddannelsesinstitutioner til et samlet Campus Tønder.

Læs mere ...

NIF Nyborg

Samtidig med at skabe sammenhæng mellem de eksisterende anlæg, etableres fælles kantine / café område og fitness center i de nye arealer, der forbinder nuværende anlæg.

Læs mere ...

Ørbæk Midtpunkt

Et nyt "midtpunkt" hvor en multihal og bibliotek med tilhørende faciliteter som omklædning og caféområde bliver sammenkoblet med eksisterende hal og skole.

Læs mere ...

Retspsykiatrisk Funktion

Fra 2014 er den syddanske retspsykiatri samlet i Middelfart. Ombygning og nybygning er udført samtidig med at den eksisterende afdeling var i fuld funktion.

Læs mere ...

AMU Fyn, Odense

Et robust uddannelsescenter til AMU Fyn i Tietgenbyen, Odense. Området benyttes såvel til indendørs som udendørs undervisning - bl.a. kørekort lastbil og truck.

Læs mere ...

Assens Idrætshus

Renovering af eksisterende industribygning, samt opførelse af 2 nye haller. Til hallerne udføres toilet-, omklædnings- og badefaciliteter.

Læs mere ...

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.