Institutioner

Sterilcentral, OUH

Logistik- og sterilcentralen kommer til at indeholde en række væsentlige servicefunktioner for hospitalets drift og er placeret i forlængelse af den tunnel, der har direkte adgang til sygehuset inden for Hospitalsringen.

Læs mere ...

Produktionskøkken, OUH

Køkkenet skal dels levere mad til etagekøkkenerne, som servicerer patienterne og til den Food Hall, der skal stille appetitten hos både besøgende, ansatte, ambulante patienter og mobile indlagte.

Læs mere ...

Daginstitution, Ørestaden

Som en integreret del af boligbebyggelsen på Ørestads Boulevard 49 anlægges en daginstitution med plads til 12 børnegrupper (6 i vuggestue og 6 i børnehave).

Læs mere ...

Campus Tønder

For at udnytte den synergieffekt der kan opnås ved at samle forskellige uddannelsesinstitutioner, har de tre bygherre valgt at samle deres uddannelsesinstitutioner til et samlet Campus Tønder.

Læs mere ...

NIF Nyborg

Samtidig med at skabe sammenhæng mellem de eksisterende anlæg, etableres fælles kantine / café område og fitness center i de nye arealer, der forbinder nuværende anlæg.

Læs mere ...

Ørbæk Midtpunkt

Et nyt "midtpunkt" hvor en multihal og bibliotek med tilhørende faciliteter som omklædning og caféområde bliver sammenkoblet med eksisterende hal og skole.

Læs mere ...

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.