"LÜDERS" - Fremtidens parkeringshus er blevet en del af byen. Det bidrager med kvalitet til byrummet og udfordrer det ellers monofunktionelle, og ofte kedelige parkeringshus.

Parkeringshuset forædler og videreudvikler den struktur der foreligger, i samspil med den grønne facade og det aktive tag. Frisen, som fortæller historien om Nordhavnen, løber langs hele længden af trappen.
Tilsammen giver det et levende aktivitetslandskab. Den hævede aktivitetsskulptur over pladsen giver stor fleksibilitet på fladen, og synliggør aktiviteterne, så man allerede fra gadeniveau kan fornemme aktiviteten i højden.

Type: Parkeringshus til ca. 500 biler, daglivarebutik og genbrugscentral i stueniveau, samt aktivitets tag udført i totalentreprise
Omfang: Plan 0: Dagligvarebutik (1000 m²), Genbrugscentral (400 m²)
  Plan 0-7: Parkeringsareal, ramper, trapper og teknik ca. 17.800 m²
  Tagplan: Aktivitetsareal 2400 m²
Opførelsesår:  2014 - 2015
Bygherre:  Udviklingsselskabet By & Havn I/S
Arkitekt Bygherrerådgiver:  JAJA Architects
Ingeniør Bygherrerådgiver:  EMCON
Arkitekt: Årstiderne Arkitekter, Silkeborg
Ingeniør: Ingeniør`ne, Esbjerg
  • Luders-07.jpg
  • Luders-09.jpg
  • Luders-11.jpg
  • Luders-12.jpg
  • Luders-14.jpg
  • Luders-17.jpg
  • Luders-19.jpg
  • Luders-20.jpg
  • Luders-21.jpg
  • Luders-23.jpg

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.