Selv det største byggeri
starter med en tanke ...

Sammen skaber vi bygninger i balance

Når et byggeri skal projekteres, er der mange forhold, der skal tages hensyn til. Det kræver samarbejde på kryds og tværs, hvor alle parter behandles ligeværdigt og med respekt.

Kun hvis der også lægges vægt på at et byggeri i sidste ende skal være en funktionel arbejdsplads for mennesker, der skal trives i deres dagligdag, kan vi udfordre hinanden til at finde optimale løsninger. 

Bæredygtigt byggeri

Der er flere måder, at sætte tal på bæredygtighed. Og selvom det stadig er et forholdsvist abstrakt område, arbejder man i Danmark på, at finde en gældende certificeringsmodel. 5E Byg er derfor ikke certificerede endnu, men arbejder målrettet på at opnå det, når det ligger fast hvilken af de tre certificeringer i verden, som kommer til at gælde for Danmark. Indtil da har vi formuleret en række punkter, vi kan imødekomme, når det gælder bæredygtighed i det pågældende byggeri.

Læs mere

Bygge Rating – se 5E's "karakterbog"

Byggeriets Evaluerings Center er en erhvervsdrivende fond stiftet i 2002 af en bred kreds af byggeriets aktører for at fremme byggeriets kvalitet og effektivitet.

Centrets funktion er at indsamle og behandle oplysninger og evalueringer fra parterne i en byggesag. De indsamlede oplysninger anvendes i beregningen af nøgletal, også kaldet 'Bygge Rating'. Centret foretager altså ikke selv nogen form for evaluering af den leverede ydelse.

Læs mere

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.