Selv det største byggeri
starter med en tanke ...

Sammen skaber vi bygninger i balance

Når et byggeri skal projekteres, er der mange forhold, der skal tages hensyn til. Det kræver samarbejde på kryds og tværs, hvor alle parter behandles ligeværdigt og med respekt.

Kun hvis der også lægges vægt på at et byggeri i sidste ende skal være en funktionel arbejdsplads for mennesker, der skal trives i deres dagligdag, kan vi udfordre hinanden til at finde optimale løsninger. 

Bæredygtigt byggeri

Der er flere måder, at sætte tal på bæredygtighed. Og selvom det stadig er et forholdsvist abstrakt område, arbejder man i Danmark på, at finde en gældende certificeringsmodel. 5E Byg er derfor ikke certificerede endnu, men arbejder målrettet på at opnå det, når det ligger fast hvilken af de tre certificeringer i verden, som kommer til at gælde for Danmark. Indtil da har vi formuleret en række punkter, vi kan imødekomme, når det gælder bæredygtighed i det pågældende byggeri.

Læs mere

CSR og Code of Conduct ... for os handler det alt sammen om at skabe gode rammer for fremtiden

Det menneskelige hensyn ligger os på sinde i 5E Byg. Det siger jo næsten sig selv, når vi ønsker at bygge bæredygtigt og for fremtiden. Det er et bredt emne, men vi forsøger at nå hele vejen rundt. Lige fra medarbejdernes personlige udvikling på kontorerne i Wichmandsgade til de håndværkere, der er under vores overordnede ansvar på byggepladsen, når vi udfører entrepriser - hvadenten det er hovedentrepriser eller totalentrepriser. Vi værner om de danske værdier, hvor alle er sikret en overenskomstmæssig løn og ordnede forhold.

Læs mere om historie og værdier

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.