P-huset er disponeret med store terrasserende dæk, der hviler af på landskabet.

De forskudte dæk terrasserer sig op mod sygehuset, således at p-huset fra terræn kun fremstår med en begrænset bygningshøjde, men alligevel indeholder mange p-pladser.
Da p-husets dæk hviler af på terrænet, i stedet for at placere parkeringen indbygget i skrænten, trækkes der så meget dagslys ind som overhovedet muligt.

Type: Parkeringshus i betonelementer, udført i totalentreprise
Omfang: Parkeringshus i 2 etager med 720 parkeringspladser
Bygherre:  Region Syddanmark
Arkitekt: Årstiderne Arkitekter A/S, Silkeborg
Ingeniør: COWI A/S, Odense
Betonelementer:  Betonelement A/S
  • Aabenraa.jpg
  • aabenraa11.jpg
  • aabenraa12.jpg
  • aabenraa13.jpg
  • aabenraa14.jpg
  • aabenraa16.jpg
  • aabenraa17.jpg
  • aabenraa20.jpg
  • aabenraa21.jpg

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.