Parkeringshuset er opført for en virksomhed, der ønsker at tilbyde sine ansatte gode og smidige parkeringsforhold.

Bag den luftige teglfacade gemmer sig et venligt miljø hvor tryghed og sikkerhed er i højsædet. Et enkelt og let aflæseligt trafik-flow sikrer at bløde og hårde trafikanter har let ved at orientere sig og vise hensyn.

Parkeringshuset udnytter terrænspringet på 1,5 m via forskudte planer i 7 niveauer. Udformning, adgangsforhold, logistik og imødekommende fysiske rammer er med til at sikre en god start og afslutning på dagen for virksomhedens medarbejdere.

Inde i huset anvises ledige pladser ved et dynamisk skiltningssystem, der er med til at skabe en overskuelig wayfinding, således at kørelængde og køretid minimeres. Indgangen for gående til og fra P-huset ligger i naturlig forbindelse med resten af domicilet mod nord via en central hovedtrappe, der hurtigt og nemt fører den enkelte op og hen til sin plads eller ned og ud.

Type: P-hus udført i totalentreprise
Omfang: 700 p-pladser - forskudte planer i 7 niveauer
Opførelsesår:  2019
Bygherre:  Inkognito
Arkitekt: Årstiderne Arkitekter A/S
Ingeniør: Ingeniør'ne
  • Ballerup02.jpg
  • Ballerup09.jpg
  • Ballerup17.jpg
  • Ballerup22.jpg
  • Ballerup25.jpg
  • Ballerup29.jpg

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.