Køkkenet skal dels levere mad til etagekøkkenerne, som servicerer patienterne og til den Food Hall, der skal stille appetitten hos både besøgende, ansatte, ambulante patienter og mobile indlagte.

Produktionskøkken i to plan, hvor stueplan ud over et stort produktionsområde med varemodtagelse, behandling af grønt, fisk og kød samt kold og varm produktion og bageri også skal rumme affaldsrum, køle-, fryse- og lagerrum samt opvaskerum, pakkeri og endelig et mindre kontor til produktionslederne. Dertil etableres en logistikkorridor mellem det nye produktionskøkken og servicebyen.

På 1. sal etableres ingeniørrum for at sikre en fleksibel drift og vedligeholdelse af det tekniske køkkeninventar og installationer, yderligere kontorer, medarbejderfaciliteter samt teknikrum mv.

Kapaciteten i produktionskøkkenet bliver ca. 10.000 måltider med en forarbejdning af ca. 1 til 1,5 ton råvarer i døgnet.

Type: Produktionskøkken og postterminal tilknyttet sygehus, udført som OPS
Omfang: 4.500 m2 bebygget areal
Bygherre:  Region Syddanmark
Ingeniører:  Ingeniør'ne A/S
Arkitekter: Gråbrødre Arkitekter
  • OUH_koekken_1000px.jpg

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.