Hovedideen bag projektet er at indpasse det nye parkeringshus, så det tilegnes genkendelighed og identitet.

Da det omkringsliggende terræn har en naturlig stigning op af Heibergs Allé udnyttes dette til at placere og disponere p-huset med parkeringsdæk, der forskyder sig en halv etage op.

Perkeringshuset etableres i 5 etager. Etagehøjden er 3 meter.

De øverste dæk udføres uden overdækning, men forsynes med min. 1,60 m højt værn.

Type: Parkeringshus i betonelementer, udført i totalentreprise
Omfang: Parkeringshus i 5 etager. Der er 690 parkeringspladser i huset.
Bygherre:  Regionshospitalet Viborg
Arkitekt: Årstiderne Arkitekter A/S, Silkeborg
Ingeniør: COWI A/S, Odense
  • eksteri_rer_2_p-hus_viborg.jpg
  • eksteri_rer_p-hus_viborg.jpg
  • eksteri_rer_p-hus_viborg_aften.jpg
  • interi_rer_p-hus_viborg.jpg

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.