Danmarks Medie- og Journalisthøjskole får nyt, spændende, kreativt og bæredygtigt campus i Ørestaden.

Med den nye bygning flyttes uddannelsen tættere på DR Byen og bliver opgraderet med moderne faciliteter, der ud over undervisningslokaler bl.a. også indeholder medieværksteder, atelierer, konferencesale, grupperum samt uformelle mødeområder, der tilsammen understøtter et fleksibelt og kreativt læringsmiljø.

Det nye DMJX – med plads til 800 fuldtidsstuderende, 2.000 kursister og 70 medarbejdere – opføres som bæredygtigt projekt med certificering efter DGNB Guld og DGNB Hjerte for øje.

En af visionerne i bygningens arkitektur er at repræsentere mediestrømmen over for omverdenen, og derigennem give skolen en markant identitet. Skolens synlige, åbne trappe er udformet som en kontinuerlig bevægelse op gennem huset, der binder formelle og uformelle studiepladser sammen på tværs af etagerne.

 

Type: Campus udført som totalentreprise
Omfang: 6.650 m2 fordelt på 7 etager. Dertil fuld kælder
Bygherre:  Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Ingeniører:  Ingeniør'ne A/S
Arkitekter: PLH Arkitekter
Dall & Lindhartsen A/S
  • 1_DMJX.jpg
  • 2_DMJX.jpg
  • 3_DMJX.jpg
  • 4_DMJX.jpg
  • 5_DMJX.jpg
  • 6_DMJX.jpg
  • 7_DMJX.jpg

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.