Parkeringshuset ved Sygehus Lillebælt i Kolding er tilført genkendelighed og identitet ved at det store bygningsvolumen er nedbrudt til mindre enheder i facadebeklædningen.

Bygningen indskriver sig naturligt og respektfuldt i nærmiljøets kontekst og er disponeret med parkeringsdæk, der forskyder sig i halve etager op. Etagerne kobles sammen af et rampeanlæg, og indretningen er disponeret således, at flowet op og ned i bygningen foregår helt naturligt og problemfrit.

Type: Parkeringshus udføres i totalentreprise
Omfang: 10.000 m2 i 10 forskudte niveauer - 430 P-pladser
Opførelsesår:  2014
Bygherre:  Region Syddanmark
Projektleder:  Martin Pedersen
Byggeleder: Frank Hansen
Arkitekt: Årstiderne Arkitekter A/S
Ingeniør: Rambøll A/S
  • KoldingAften1.jpg
  • KoldingAften2.jpg
  • P_Kolding_Alle.jpg
  • P_Kolding_hjoerne.jpg
  • P_Kolding_side.jpg
  • P_Kolding_trappehus.jpg

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.