For at skabe en visuel tilknytning til Royal Arenas karakteristiske facade, er facaderne på parkeringshuset beklædt med en kombination af elementer i perforerede trapezplader og trælameller.

Mod nord og ved drop off zone til Arena etableres bænke langs facaden i samspil med en beplantet kantzone.

Byggeriet er opført med bæredygtighed for øje. Det er prioriteret at anvende materialer, der er produceret med et lavt energiforbrug og som indeholder færrest mulige miljøfremmede stoffer samtidig med at materialerne har lang levetid. I drift er der ligeledes lagt vægt på bæredygtighed ved en optimeret udnyttelse af naturligt lysindfald og anvendelse af intelligente styresystemer til elektriske installationer.

Type: P-hus udført i totalentreprise
Omfang: 407 P-pladser - 16.800 m2 fordelt på 7 etager
Opførelsesår:  2021
Bygherre:  By & Havn I/S
Arkitekt: Årstiderne Arkitekter A/S og 3XN
Ingeniør: Ingeniør'ne
  • P-husRoyalArena.jpg
  • P-husRoyalArena1.jpg
  • P-husRoyalArena2.jpg
  • P-husRoyalArena3.jpg
  • P-husRoyalArena4.jpg
  • P-husRoyalArena5.jpg
  • P-husRoyalArena6.jpg
  • P-husRoyalArena7.jpg
  • P-husRoyalArena8.jpg
  • P-husRoyalArena9.jpg

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.