3xFundament

Indsigt er fundamentet
for vores arbejde ...

Vejret var smukt og mange glade mennesker var mødt frem den 6. juni for at fejre de 17 etager på Fjordtårnet

Borgmester Christina K. Hansen, Holbæk Kommune var med til at tage første spadestik knap et år tidligere (den 29. juni 2018) og det var egentlig også planen at hun skulle have sagt et par ord ved rejsegildet. Desværre var borgmesteren blevet "spærret inde" indtil vandhandlingen ifm. Folketingsvalget på Grundlovsdag var afsluttet. I stedet trådte viceborgmester John Harpøth op på talerstolen og omtalte højhuset som et imponerende byggeri, der har givet Holbæk Havn et nyt arkitektonisk vartegn.

Der var naturligvis flere talere ved begivenhden - blandt andre administrerende direktør Peter Olsson, AP Ejendomme, der udtrykte at være meget tilfreds med byggeriets kvalitet. Store roser til håndværkerne, der har arbejdet på at opføre den 17 etagers høje ejendom. 

På grunden hvor Fjordtårnet er opført stod der tidligere en gammel silo, og naboerne er glade for at have fået en smukkere bygning at kigge på. Nysgerrigheden var da også stor efter at se en af de to prøvelejligheder, der var gjort klar til anledningen. Det kan i den anledning nævnes at alle lejeboliger allerede er lejet ud, så vil man bo med, hvad der siges at være Holbæks smukkeste udsigt, skal man se efter en ejerbolig ... og der var vist allerede nogen der havde målebånd med til rejsegildet !?! (Se billeder på SN.dk - link nedenfor)

Se billeder og læs artikel om rejsegildet på SN.dk

Gå til beskrivelse af byggeriet (inkl. link til salgsside, ejerlejligheder)

IMG 0102

IMG 0109IMG 0111

5E Byg A/S

Cortex Park 12
5230 Odense M

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.