3xFundament

Indsigt er fundamentet
for vores arbejde ...

praktik 1

På årets praktik- og projektdag mødte Kresten Andresen og Jesper Lund fra 5E Byg de unge ingeniørstuderende fra Det Tekniske Fakultet, SDU.

Det var en spændende dag - også for Kresten og Jesper, der blev mindet om, hvor usædvanlig en arbejdsplads, 5E Byg er. "Ikke mange steder oplever man så godt et sammenhold på tværs af organisationen samtidig med at arbejdet er både alsidigt og indeholder en god portion frihed under ansvar", mener Kresten.

5E Byg var en af de "mindre" virksomheder, der var mødt op på dagen - men for praktikanter kan det være en stor fordel at søge ind hos os. Det giver nemlig et meget bredere indblik i de forskellige roller, man møder i byggebranchen - og hvad de hver især indebærer.

Som praktikant hos 5E Byg følger man en erfaren byggeleder hele vejen igennem og man får lov selv at tage fat (under mentor's kyndige vejledning, naturligvis). Man møder også samarbejdspartnere og deltager i det hele taget i et varieret udbud af opgaver, så man er godt klædt på til at foretage de rigtige valg for den videre karriere. Flere af vore praktikanter er efterfølgende blevet fastansat.

Har man ambitioner indenfor faget, er 5E Byg således et godt sted at søge ind. Vi tilbyder to praktikpladser pr. halvår. Henvendelse til Kresten Andresen eller Jesper Lund - du finder deres kontaktinformation under "Medarbejdere".

5E Byg A/S

Cortex Park 12
5230 Odense M

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.