jobforside

Erfaren projektleder søges!

Stilling opslået den 29. maj 2018

Vil du have en vigtig rolle på vores udfordrende og fagligt udviklende byggeprojekter? Kan du bygge fremtidens hovedkontorer, boliger og institutioner i Danmark? Og kunne du tænke dig at indgå i en organisation med en flad struktur og et godt sammenhold.

Bliv en del af 5E Byg – en succesfuld byggevirksomhed i stabil udvikling

Hos 5E Byg kommer du til at arbejde sammen med nogle af landets dygtigste entreprenører. Vi nyder stor succes og er på 10 år vækstet fra 14 til 42 medarbejdere.

Vi søger en projektleder, der er uddannet bygningsingeniør og kan tage ansvar for, at vore byggeprojekter bliver udført til aftalt økonomi, tid og kvalitet

  • Du er uddannet bygningsingeniør (alternativt konstruktør) og har mindst 5 års erfaring med lignende opgaver.
  • Du er god til at formulere dig i skrift og tale
  • Du er udadvendt, selvstændig og løsningsorienteret.

Sparring og udvikling i et udfordrende job

Du får et krævende job med ansvar for store byggeopgaver, men også frihed til at tilrettelægge din egen hverdag. Stillingen indebærer sparring med erfarne kræfter i branchen. Du får et sammenhold ud over det sædvanlige med dine kommende kollegaer, og du vil få den sparring, støtte og rådgivning, du har behov for i dagligdagen.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte teknisk direktør Torben Nielsen på 30 85 68 81 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Send din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mærket ”Projektleder” hurtigst muligt. Vi indkalder relevante kandidater til samtale løbende og tager annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.