På "første parket" med udsigt over Holbæk havn og fjord, opføres højhus for AP Pension.

På Karré 31, som er projektets foreløbige kaldenavn, opføres et højhus på 17 etager. Højhuset er placeret i første række ud mod Holbæk Havn, så der bliver smuk udsigt fra alle etager. Der bliver i alt 60 boliger, der fordeles på en blanding af ejerboliger og lejeboliger. Fra 1. til 14. sal er etagerne identiske, mens de to øverste penthouseetager afslutter bygningen med en indtrapning. Langs den gamle havnefront etableres en promenade, der både afslutter og forbinder de omkringliggende områder og fjorden.

En stor del af matriklen udlægges til grønne fællesarealer omkring bygningen, mens størstedelen af matriklen udnyttes til faciliteter under jorden. Her bliver der teknikrum, depoter til boliger, cykelrum og en delvist nedgravet parkeringskælder med adgang fra Isefjords Allé.

Bygningen vil med sin hovedform fremstå med lys grå/metalisk overflade, der er farveneutral i forhold til de omgivende bebyggelser. Den lyse overflade brydes af mørke vinduesbånd og mørke tætfelter, der i samspil med altanerne tilfører facaderne lethed, elegance og karakter. Altanerne er udstyret med lette, transparente værn.

Type: Boligbyggeri udført i totalentreprise
Omfang: Etageareal ca. 7.300 m²
Opførelsesår:  2019
Bygherre:  AP Pension
Arkitekt: JUUL ι FROST
Ingeniør: Henry Jensen Rådgivende Ing. A/S
  • illustration.jpg

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.