Vejles nye parkeringshus tilegnes genkendelighed og identitet, dog således at det naturligt og respektfuldt indpasses i gadebilledet.

Bygningen er disponeret med parkeringsdæk, der forskyder sig en halv etage op. Etagerne kobles sammen af et rampeanlæg, og indrettes således, at flowet op og ned i bygningen foregår hel naturligt og problemfrit.

P-huset etableres i 5-6 plan, hvoraf en halv etage er under terræn. Etagehøjden er 2,9 m. Øverste dæk udføres uden overdækning, men forsynes med et 1,8 m værn.

Type: Parkeringshus udføres i totalentreprise
Omfang: 346 parkeringspladser
Anlægsøkonomi:  26,4 mio.
Opførelsesår: 2012
Bygherre:  Vejle Kommune
Projektchef: Allan Østergaard
Byggeleder: Martin Pedersen
Arkitekt: Årstiderne Arkitekter A/S, Silkeborg
Ingeniør: Rambøll A/S
  • p_vejle.jpg

Kontakt

5E Byg A/S
Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.