Parkeringshuset bliver opført som en stor snegl. En udformning der udnytter arealet optimalt og giver plads til 447 biler samt ladestandere til i første omgang fem elbiler.

Facaden beplantes med grønne planter og får åbninger, der lukker dagslys og frisk luft ind. Det er med til at gøre byggeriet bæredygtigt, fordi det sparer på energiforbruget til belysning og ventilation.

I parkeringshusets gård etableres et underjordisk bassin til opsamling af regnvand. Regnvandet genanvendes til vanding, samtidig med at bassinet også forebygger oversvømmede kloakker ved store regnskyl.

Type: Parkeringshus udføres i totalentreprise
Omfang: 447 P-pladser fordelt over 8.500 m²
Anlægsøkonomi:  54 mio.
Opførelsesår: 2014
Bygherre:  Region Hovedstaden
Projektchef: Claus Bo Jørgensen
Byggeleder: Martin Risborg
Arkitekt: Christensen og Co. Arkitekter A/S
Ingeniør: Grontmij A/S
  • Glostrup001.jpg
  • Glostrup003.jpg
  • Glostrup005.jpg
  • Glostrup007.jpg
  • Glostrup008.jpg
  • Glostrup014.jpg
  • Glostrup017.jpg
  • Glostrup022.jpg
  • Glostrup026.jpg
  • Glostrup031.jpg

Kontakt

5E Byg A/S
Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.