Bygningen markerer et nyt koncept inden for kontorindretning og design: suveræn fleksibilitet, høj rumkvalitet, og bæredygtighed systematisk integreret gennem hele bygningen.

Indenfor vil brugernes sanser blive stimuleret af lys, luft, akustik, design, materialitet, enkelhed og en nem orientering. Bygningen vil ydermere fremme tværvidenskabeligt samarbejde og kommunikation via bygningens åbne, multifleksible struktur. Mobile skillevægge gør det muligt, at ændre radikalt på hver etages rumlige karakter. Supportfaciliteter, så som stillerum og cafeer, er samlet i bygningens gavl.

Lundbecks nye kontorhus er opbygget med speciel fokus på stimulering af sanserne samt etablering af stillerum. Hver etage er indrettet i samarbejde med enkelte brugere.

Type: 6 etager kontorhus, udført i totalentreprise
Omfang: 5.300 m2
Anlægsøkonomi:  94,5 mio.
Opførelsesår: 2012 / 2013
Bygherre: Lundbeck A/S
Projektchef: Allan Østergaard / Jørn Bossen
Byggeleder: Rasmus Andersen
Arkitekt: RH Arkitekter A/S
Ingeniør: Rambøll A/S
El-ingeniør: P.A. Pedersen A/S
  • lundbeck-09.jpg
  • lundbeck-14.jpg
  • lundbeck-17.jpg
  • lundbeck-27b.jpg
  • lundbeck-31.jpg
  • lundbeck05.jpg

Kontakt

5E Byg A/S
Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.